تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد

اعتراض ژاپن به رزمایش کره جنوبی

اعتراض ژاپن به رزمایش کره جنوبی بر اساس گزارش خبرگزاری یونهاپ، رزمایشی که کره جنوبی در ماه جاری میلادی برای دفاع از این جزایر برگزار کرد، چهارمین رزمایش است که در دولت یون سول یول، رئیس جمهور کره جنوبی برگزار می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۵ - ۰۸ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 29
کد خبر: ۲۲۰۸۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دولت ژاپن امروز جمعه اعلام کرد،‌ به سفارت کره جنوبی در توکیو و وزارت امور خارجه سئول نسبت به برگزاری رزمایش این کشور با محوریت دفاع از مجموعه‌ای از جزایر مورد مناقشه اعتراض کرده است.

 

ژاپن و کره جنوبی از مدتها قبل بر سر حاکمیت بر یک مجمع‌الجزایر در دریای ژاپن که توکیو به آنها مجمع‌الجزایر تاکه‌شیما و سئول به آنها مجمع الجزایر دوکدو می‌گوید و در فاصله‌ای برابر از خاک هر دو کشور واقع شده است؛ اختلاف داشته‌اند.

 

وزارت دفاع کره جنوبی در بیانیه‌ای اعلام کرد، ارتش این کشور یک رزمایش سالانه را با محوریت دفاع از این مجمع‌الجزایر برگزار کرده است.

 

این جزایر توسط دولت سئول کنترل می‌شوند اما مورد ادعای توکیو نیز هستند.

 

بر اساس گزارش خبرگزاری یونهاپ، رزمایشی که کره جنوبی در ماه جاری میلادی برای دفاع از این جزایر برگزار کرد، چهارمین رزمایشی است که در دولت یون سول یول، رئیس جمهور کره جنوبی برگزار می‌شود.

 

سئول و توکیو اخیرا تلاشی برای تقویت روابط را به دلیل نگرانی مشترک خود در قبال قدرت فزاینده چین تشدید کرده‌اند و یون سوک یول از زمانی که در سال ۲۰۲۲ به ریاست جمهوری رسید ترمیم روابط با توکیو که تحت الشعاع مناقشات تاریخی مربوط به حکومت استعمارگر سالهای ۱۹۱۰-۱۹۴۵ ژاپن قرار داشته را در اولویت داشته است.

 

کره جنوبی و ژاپن هفته گذشته برای نخستین بار در عرض هشت سال گذشته مذاکرات اقتصادی سطح بالایی را برگزار کردند./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار